Om HBN Huse

HBN Huse AS er et byggefirma med typehuse som speciale. Samtidig har HBN Huse AS naturligvis erfaring inden for alle områder af byggebranchen. Det betyder tryghed, når I vælger et af vore huse.

Som typehusfirma tilbyder vi arkitekttegnede og specialdesignede huse, der tilpasses kundens ønsker.
Med vores mangeårige erfaring hjælper vi jer naturligvis gennem hele byggeprocessen – fra vi i fællesskab får jeres tanker og ideer omsat til tegninger og efter I er flyttet i jeres nye hus. Erfaringen viser, at de bedste resultater nås ved et tæt samarbejde mellem kunde, byggerådgiver og arkitekt.

HBN Huse AS er kvalitetsbevidst. Vore håndværkere har mange års erfaring, som vi også udnytter for at videreudvikle den byggekvalitet, som vores huse skal rumme.
Samtidig er HBN Huse AS et velkonsolideret byggefirma, så vi opfylder de garantiforpligtelser, som kunderne naturligvis skal kræve.

Projektafdeling

HBN Huse AS har naturligvis egen afdeling for projektering.
Vi udfører alle former for byggeopgaver – små som store – med fagentrepriser, delentrepriser og naturligvis hovedentrepriser til blandt andet boligforeninger, rækkehuse og nybyggeri.

Vi har stor erfaring med blandt andet gasbeton/ porebeton-montage, energi-optimering af facader og renovering af facader. Gennem årene har vi løst en række opgaver for virksomheder, private og offentlige bygherrer.

Navnet HBN Huse AS kommer af ejernavnene Hansen – Berger – Nicolajsen. De er alle godt forankret i byggebranchen med mangeårig erfaring.

Arni Ingemar Hansen
Arni Ingemar HansenDirektør
Kenneth Berger
Kenneth BergerArkitekt
Jakob Nicolaisen
Jakob NicolaisenEnterprise-chef