HBN Entreprise

Hos HBN Entreprise har vi mange års erfaring med byggeri, vi arbejder både med Total-, hoved- og fagentrepriser, men har også erfaring med delentrepriser.

Vores team af byggeledere og arkitekter er med til at sikre tryghed fra start til slut, så du slipper for besvær og ekstra omkostninger ved at have flere firmaer ind over dit byggeri.

Når du vælger os som din samarbejdspartner til dit byggeprojekt, vælger du hele vores team, og derfor også alle vores kompetencer.

Herunder kan du læse mere om hvad vi tilbyder, men også hvilke materialer vi benytter os af.

Råhuse/Medbyg koncept

Vi har stor erfaring med at bygge råhuse, og det vil vi gerne hjælpe dig med også. Derfor har vi udviklet vores medbyg-koncept, som er til dig der gerne vil have fuld frihed og medbestemmelse i dit byggeprojekt.

Med medbyg-konceptet får du leveret et professionelt råhus, som er lukket med fundament, vægge, tag og vinduer/døre herunder bliver huset også leveret med installationer,
Det betyder også at du selv står med de indvendige arbejder, og de indvendige overflader.

Hvordan fungerer det?

Vi leverer et fuldt funktionsdygtig ”Råhus” hvor der er trukket el, vand, varme og ventilationsanlæg, alle de udvendige overflader er afsluttet i sædvanlig høj HBN kvalitet, det betyder at der er lavet fundament og støbt gulve, monteret ydervægge med puds og trælameller, vinduer og døre er isat og tagkonstruktionen er afsluttet med tagpap og dampspærre indvendigt.

Indvendigt i huset er skillevæggene sat op og der er lavet dørhuller.
Til sidst bliver alle indvendige overflader spartlet, så de er klar til at du kan male.

Montage af Porebeton og Gasbeton

Vi benytter os hovedsageligt af porebeton og gasbeton, som også kaldes letbeton.

Det gør vi fordi:

  • Letbeton har god isoleringsevne.
  • Letbeton er et materiale der er til at betale – uden at gå på kompromis med kvaliteten og det færdige udtryk, naturligvis.
  • Letbeton er et nemt materiale at arbejde med, samtidig med at det har en fantastisk holdbarhed der forbløffer de fleste.

Vi udfører hvert år utallige fagentrepriser. I 2018 monterede vi mere end 40.000 m2 gasbeton / porebeton, men vi kan udføre alle former for fagentrepriser, store som små projekter.

Facadeisolering

Vi tilbyder ligeledes facadeoptimering af eksisterende bygninger.

Er energiforbruget røget helt i vejret? – så lad os energioptimere for dig.

Vi udfører facadeisolering af alle eksisterende byggerier, både lejlighedskomplekser, kontorer, fabrikker og skoler m.fl. En facadeisolering sikrer både et mere moderne byggeri, med lavere energiforbrug, men også et tidløst design.

Renovering og tilbygninger

Vi tilbyder naturligvis også renoveringer samt tilbygninger af dit eksisterende byggeri.
Det kan være udvidelse af skolen eller institutionsbygningen, renovering af kontoret eller tilbygning af en hel fløj eller hal, vi er klar til at bygge for dig.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.