Samarbejde med HBN Huse

Som mange andre før jer følger vi med hele vejen fra de første tegninger til jeres nye hus er færdigt. Det er den faglige og håndværksmæssige erfaring, vi tilbyder, når vi på et uforpligtende møde har lært hinanden at kende gennem arkitekt og byggerådgiver.

I fortæller os om, hvad I forventer, og i fællesskab gennemgår vi alle muligheder – også de økonomiske, så en fornuftig tidsramme kan fastlægges. Og har I ikke tidligere ”bygget jeres eget hus” klarer vi naturligvis alt det med tilladelser, hvis I ønsker det. Jeres nybyggeri skal på alle områder være en succes.

Forventninger, behov – og økonomi

Det er jeres forventninger og behov, der sammen med jeres økonomi er afgørende for, om jeres byggeønsker kan realiseres.

Alt det får vi sat på plads, når vi mødes første gang, så resultatet opfylder jeres forventninger.

I fællesskab når vi frem til netop det hus, der skal være jeres og det på en sådan måde, at der ikke opstår overraskelser senere, når I er gået i gang med jeres HBN hus. Først ser vi på de mange muligheder, som arkitekten kan skitsere for jer.

Det er jer, der bestemmer, hvordan jeres hus skal være.
Vi giver jeres gode råd!

Det er jer, der bestemmer, hvilke materialer, der skal bruges.
Vi giver jer gode råd!

Det er jer, der bestemmer i hele planlægningsfasen, og først når alt er på plads, jer gode råd godkender I de endelige tegninger, som jeres hus skal bygges efter.
Vi giver jer gode råd!

Finansiering og sikkerhed

Med HBN Huse bliver der altid lavet en seriøs ratebetalingsplan, som vi selvfølgelig opstiller i tæt samarbejde med jer, på den måde har i hele tiden det nødvendige økonomiske overblik over byggeprocessen.

Vi laver altid et byggebudget i fællesskab, som omfatter alle omkostninger der er forbundet med husprojektet, når budgettet er sat op, beder vi jer om at gennemgå det med jeres pengeinstitut, så i altid har fuld gennemsigtighed og tryghed.